Loading Події

« Повернутися до календаря

  • This event has passed.

Лекція «Як побудувати розумний бізнес і культуру безперервного вдосконалення для підвищення прибутковості та ефективності»

13.12.2017, 19:00, 200 грн - 250 грн

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Лекція «Як побудувати розумний бізнес і культуру безперервного вдосконалення для підвищення прибутковості та ефективності»

Сучасний успішний підприємець часто страждає від браку часу і структури, оскільки всі робочі дні та завдання стають довшими і більшими, ніж час і людські ресурси, які доступні в його бізнесі. Особливо якщо він на правильному шляху, і бізнес стрімко росте.

Британський керівник девелоперських компаній Райан Уеллс розповість, як можна досягти вагомого зростання продуктивності і прибутку без збільшення витрат і з максимально швидким впровадженням.

Він продемонструє, як працює філософія «двох секунд», наведе практичні приклади і поділиться методами, які надихнуть вас і вашу команду на створення більш ефективного бізнесу і успіх.

Що ви отримаєте:

Дізнайтеся, як ми всі можемо отримати користь з культури безперервного вдосконалення.

Як позбутися від «8 Відходів», з якими стикаються і великі підприємства, і фрілансери, і про те, як їх усувати.

Як підвищити прибутковість? – Райан поділиться практичними прикладами, як переосмислення того, як ви ведете бізнес, може значно підвищити задоволеність клієнтів, ефективність і прибутковість.

Безкоштовні ресурси / інструменти. Райан поділиться порадами, як почати створення власних бізнес-систем за допомогою безкоштовного програмного забезпечення.

Перевірені бізнес-системи.

Практичні приклади того, як бізнес-системи в малому бізнесі можуть сприяти великим змінам

Після івенту Ви зможете чітко спланувати, як будувати роботу, щоб ефективніше використовувати і час і ресурси, щоб розвивати бізнес

Вартість:

20.11 – 26.11. – 200 грн.

З 26.11. – 250 грн.

Зареєструватися та придбати квитки можна за посиланням.

Деталі

Дата:
13.12.2017
Час:
19:00
Ціна:
200 - 250 грн
Сайт:
http://www.chasopys.ua/events/event-2319.html

Місце проведення

Chasopys Eduspace ,
ул. Большая Васильковская, 30, 3 этаж
Киев,
+ Google Map