«Наша мета – зробити Україну привабливою для гастротуризму»: інтерв’ю з ресторатором Тарасом Середюком 04.08.2020 08:00 4 370
“Кожна людина – це шестерня в механізмі витвору мистецтва”: три історії до Дня працівників торгівлі та ресторанного бізнесу 21.07.2020 08:00 2 747
Сергій Клименко, машиніст метрополітену: про технологічні переваги українського метро, стресові ситуації та таємниці підземки 16.07.2020 08:00 4 915
«Кожен наступний день у бухгалтера важчий за попередній»: дві історії професії до Дня бухгалтера та аудитора 13.07.2020 14:53 3 972
«Кожен виклик ми пропускаємо через себе»: дві історії професії до Дня Національної поліції 30.06.2020 14:00 5 525
«Важко не пропустити через себе біль втрати пацієнта»: чотири історії професії до Дня медика 19.06.2020 13:00 3 343
Ігор Жовтоштан, акушер-гінеколог: «З досвідом звикаєш спати «в кедах» – готовий будь-якої миті зірватися на пологи» 10.03.2020 08:00 4 138
Інтерв’ю з патрульними Віктором Кучеренком та Лілією Чаплигою: про особисту витримку копа, залаштунки чергувань та безпеку міста 27.02.2020 14:07 4 383
Сергій Пантус, вогнеборець: «Неможливо забути очі матері, якій передаєш із пожежної драбини її живих і здорових дітей» 13.02.2020 15:24 4 483